Skrevet av Liv Judit @ 12.03.2015. 10 kommentarer

Alle og enhver bør ha minst en tørrshampoo i hus, jeg har en på badet og en mindre i veska. En vet jo aldri når en får et lite behov for å gi håret en liten touch-up. Og nå som jeg ammer og hormonene flyr i flint rundt i kroppen kan håret går fra å være perfekt til et lite takras fra jeg går fra badet og ut ytterdøren. Da er det greit med en god tørrsjampo som gir håret ditt tekstur og volum, samt fjerner fett.

Som dere sikkert har forstått er jeg veldig glad i tørrsjampoo og derfor synes jeg det er ekstra kjekt å skrive om en tørrsjampoo som virker akkurat som jeg vil den skal.


Jeg har brukt denne tørrshampoen over lengre tid nå så da er jeg klar for å gi dere en skikkelig produktomtale. Dett er som dere sikkert allerede har forstått en tørrshampoo som du sprayer i håret, som en vanlig hårspray, 
og grer ut med fingrene eller en hårbørste.  
Tørrshampoen fungerer optimal tom du lar den virke litt før du beginner å gre den ut.

Jeg er jo veldig glad for at denne tørrshampooen gir en tørr og matt finish samt absorberer overfladisk fett fra hodebunnen. 


Jeg vet noen synes lukten er litt vel sukkesøt men det synes faktisk ikke jeg, denne lukter mindre enn mange andre tørrshampoer jeg har testet og lukten som er forsvinner veldig rask.t. Helt til sist vil jeg bare nevne at denne var I 2014 best I test!

Tørrshampoen Fresh me up finner du hos Bangerhead.no HER


Har du prøvd denne tørrshampoen? Hva synes du om tørrshampo?


#hverdag #baby #mamma #shopping #babyutstyr #mammablogg #tørrshampoo #bangerhead #skjønnhet #produktomtale

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)