Skrevet av Liv Judit @ 16.03.2015. 4 kommentarer

God morgen og god mandag alle sammen! Så var det på tide med en ny uke, jeg anbefaler alle å starte uka positivt alt blir så mye greiere da!

I dag er planen vår enkel, jeg skal nemlig ned å måle blodprosenten i dag igjen, er ikke bare, bare å være jente når det kommer til jern altså. Jeg har tatt jerntabletter så lenge jeg kan huske og må nok gjøre det i fortsatt mange år til. Men, men kan jo ikke klage når det er slike bagateller som det.

Men først av alt må jeg jo selvsagt dele ukens inspirasjons innlegg med dere, kan jo ikke starte mandagen uten denne!

Hvilke planer har du for dagen?

Ønsker dere en strålende mandag og en flott uke!

 

#hverdag #mandag #mammablogg #mamma

(Visited 4 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)