Skrevet av Liv Judit @ 18.03.2015. 5 kommentarer

Så var det jo på tide med et nytt sminkeskole tips, flere har spurt etter tips til å sminke seg til større og fyldigere lepper så her kommen noen tips som jeg fant i boken Vakker og noen som jeg har samlet på over en stund i mine notater, alle tipsa er selvsagt prøvd ut og jeg kan anbefale dem.  La oss sette i gang det er jo lillelørdag og forberedelsene til helg er kanskje i gang så her kommer tips til å få fyldigere lepper uten injeksjoner.

Tips nummer en er soleklart å bruke en lipliner, Enten du har veldig små lepper, eller bare ønsker å gjøre dem litt fyldigere eller jevne dem ut, er liplineren på ditt lag.  Å husk selvsagt at det er snakk om en farge som matcher leppene dine, kanskje et bitte lite hakk mørkere. Tegn langs leppekonturen og en anelse utenfor. Det er viktig å ikke overdrive leppelinjen for mye, for da kan det raskt se unaturlig ut. Et annet lite tips er å jobbe lineren inn på hele leppen slik at du ikke står igjen med en opptegnet kontur i
løpet av dagen.


Liplineren finner du HER

Så er det på tide å forstørre leppene og dette gjør en med glansen fra en god gloss. Når liplineren er jobbet inn i hele leppen, kan du gå den aller enkleste veien og avslutte med en gloss, gjerne i en ganske lys, glansfull variant. Lyse farger og gloss gir en forstørrende effekt til leppene.


Du finner dem her: glo minerals, nilens jord, sara happ

Et annet tips er gradering av leppefarge. Da legger en først lipliner, så en mellomtone på hele leppen og til slutt en lysere farge på midtpartiet av leppen. Da jukser du deg optisk til mer volum. Legg gjerne gloss som siste finish.


Du finner palettet HER

Om en vil ta forstørringen et hakk lengre så finnes det mange lipplummerer på markedet som er gode. Effekten varer i noen timer, og det kan svi eller prikke litt på leppene. Holder du ut dette, kan lipplumpere være et godt alternativ, for eksempel til en fest hvor du vil imponere litt ekstra. Plumperen øker blodsirkulasjonen til leppene slik at de sveller opp. Mange plumpere inneholder også hyaluronsyre, som binder vannet i leppene for ekstra fylde.

Du finner denne fra Da Vinci HER


Helt til sist kommer den siste finishen selvsagt nemlig highlighting som er et supert sminketriks. Legger du highlighteren riktig, gir den deg også fyldigere lepper. Som det lille ekstra, kan du legge lyst skimmer langs amorbuen (overleppen) slik at det ser ut som den har ekstra volum

Du finner denne fra GloMinerals HER

 

*FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER
#sminkeskole #lepper #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)