Skrevet av Liv Judit @ 19.03.2015. 3 kommentarer

Tenkte jeg skulle ta med noen tips om hvilke sminkebørster en bør ha med i samlingen sin og først ut blir da makeupbørster til ansiktet. Det er stor forskjell på kvaliteten på koster. Jeg vil anbefale å kjøpe koster som koster litt da får en  nemlig en kost som er tilpasset produktet. Jeg har plukket frem noen av mine favoritter, og tenkte jeg skulle kjapt vise dere hvilken børste som passer best til hva. n forteller hvilken kost som kan brukes til nesten alt. 

 
Du finner dem her: conceale brush, foundation brush, pudder brush, rouge brush og bronzer brush

Concealer: er det perfekte verktøyet for å få en profesjonell legging av kamuflasje. Den formede syntetiske busten gir den optimale kontrollen for detaljert sminking.

 

Foundation: Selv om det er lett å tro at fingrene er best å legge foundationen med, er dette den ultimate kosten for en plettfri foundation. Kostene fra Real Techniques er av syntetisk hår og hvert børstehode etterlater en jevn og myk overflate, samtidig som den når frem til smale områder.

Pudder: Regelen er at en fast børste vil plukke opp mer pigment og gi en større dekkevne. Den myke børsten kan kombineres med både løspudder og kompakt. Jobb produktet godt inn i huden for et naturlig og presist resultat. Hvis du bruker mineralpudder er det viktig å bruke en kost som består av naturhår med flisete tupper. Det gjør at pudderet griper mineralene på en effektiv måte

Rouge: Den svært faste og smidige børsten med skrå bust er enkel å bruke for å legge en definert farge på kinnene.

 

Bronzer: Fordel solpudderet med myke, forsiktige bevegelser, da får du fordelt bronzeren jevnt.

 

Hvilke børster bruker du i ansiktet?

 

*FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER
#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 13 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)