Skrevet av Liv Judit @ 01.04.2015. 3 kommentarer

Har dere en flott lillelørdag hvor enn dere befinner dere i Norge, her på Karmøy koser vi oss inne med kakao med krem, Jonas koser seg med en smoothie som er storfavoritten fortiden.


Nå skal vi la påskefreden senke seg og kose oss med familie og venner i disse påskedagene. Jeg håper vi får opphold og fint påskevær slik at vi kan få oss noen flotte turer både med barnevogn men også med bæreselen. Jonas er en veldig nysgjerrig liten prins som vil ha med seg alt som skjer rundt oss så da er det greit å komme seg litt opp.

Nei vi får skrives litt senere jeg tenkte jeg skulle prøve meg på hjemmelaget ?jaffa? kaker, kommer oppskrift om jeg får det til!

Noen planer for dagen/påsken?

 

#hverdag #påske #kos familie #mamma #baby #smoothie #mammablogg #babyutstyr

(Visited 23 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)