Skrevet av Liv Judit @ 31.03.2015. 4 kommentarer

Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg glad i norsk design og bruker det der jeg kan. Nå har jeg funnet et nytt norsk interiør design nemlig Lea Interiør. Her finner du blant annet lekre krus, jeg har selv forelsket meg helt i disse enkle hvite med farget innside og tekst på fremsiden.

Du har sikkert sett dem før, første gang jeg så dem var på den lokale Jernia butikken men så har dem etter hvert dukket opp flere plasser og er blitt veldig populære. Noe jeg forstår godt.


Jeg elsker jo puter og fyller opp både sofa og seng med pynteputer til samboerens fortvilelse og jeg skulle gjerne pyntet opp sofaen med disse fra Lea Interiør. For noen herlige tekster, minner oss på å være positive og se det viktige i livet.

Har du hørt om Lea Interiør før?

#mamma #mammablogg #leainteriør #interiør #norskdesign #hverdag

(Visited 105 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)