Skrevet av Liv Judit @ 03.04.2015. 2 kommentarer

I går viste jeg dere noe av det som sto på ønskelisten vår til Jonas nå som han har gått opp en størrelse til i klær, i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg mammaen ønsker meg av klær nå til våren. Alltid kjekt å friske opp litt i garderoben.

 

Veske Bohlin av skinn / Solbriller pilotmodell / Topp Osaka / Converse CHUCK TAYLOR ALL STAR DAINTY Joggesko athletic navy / Wrangler Dongeriskjørt blue horizon / Tom Tailor Denim Cardigan light silver melange

Denim og jo helt typisk vår, og jeg er på jakt etter det perfekte denim skjørtet som en kan bruke til alt. Ser for meg dette antrekket jeg har satt sammen over her vil være supert nå som det våres og det blir litt varmere i luften.

 

Hva ønsker du deg akkurat nå?


#mamma #mammablogg #mote #klær #fashion #bloggklubben #kollasjkonkurranse

(Visited 18 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)