Skrevet av Liv Judit @ 02.04.2015. 1 kommentar

Heisan og god torsdag, i dag er det jo skjærtorsdag og påskehelga er nå offisielt startet. Har dere store planer? For vår del har vi ønsker om å kose oss sammen med familie og venner og nyte disse dagene hvor alle er hjemme.

Nå som vi har komt til april er jo våren i anmarsj det må det være lov å si selv om det snøet her i går igjen så er jo våren her snart. Og Prinsen vår han vokser jo hele tiden at vi nå snart kan skifte til en ny størrelse og da ser det ut som vi kanskje trenger litt påfyll i garderoben. Og det er jo så mye fint å finne til disse små. Jeg har jo lagt min elsk på heldresser og sett. Er jo så greit og fint. Også er jeg stor fan av bodyer med motiver som mumi, smurfene og slikt så om jeg kommer over noen slike blir dem raskt med oss hjem.

Chicco, Space Baby Walker, Greenland / PLAYGRO, Raslebok, My first pets / Skip Hop, Aktivitetsleke, Bandana Buddies, Ape / Jacky Baby SET Babygaver grau melange/weiß/rot / Mummitrollet, Body, Denim Blue / Hust & Claire, Sparkedrakt m. stjerne, Celestial Melange / Sett i 3 deler

Noen nye leker trenger vi også nå som Jonas vokser til, noen nye og utfordrerne. Den apekatten dere ser over er allerede på vei hjem til oss og en slik gåstol står øverst på ønskelisten så det blir nok neste ting vi kjøper oss.  Viktig å ha litt forskjellig til disse små også selv om mammaen absolutt ikke har noe imot å kjøpe både det ene og det andre til prinsen sin.

 

Har du noen ting på ønskelisten til deg selv eller andre nå som det går mot vår?

 

#mamma #mammablogg #baby #babyutstyr #mummi #skiphop #hust&clare #babywalker #babybok #bloggklubben #kollasjkonkurranse

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)