Skrevet av Liv Judit @ 30.03.2015. 1 kommentar

Tenkte jeg skulle ta del to med noen tips om hvilke sminkebørster en bør ha med i samlingen sin og og denne gang blir det da de små børstene til øyne, lepper og bryn. Det er stor forskjell på kvaliteten på koster. Jeg vil anbefale å kjøpe koster som koster litt da får en  nemlig en kost som er tilpasset produktet. Jeg har plukket frem noen av mine favoritter, og tenkte jeg skulle kjapt vise dere hvilken børste som passer best til hva. n forteller hvilken kost som kan brukes til nesten alt.

Kan kjøpes HER

Leppekost – En leppekost brukes til påføring av leppestift, og gir et jevnere og mer nøyaktig resultat enn om du legger leppestiften rett på leppene. En leppekost bør være smal og liten med en spiss tupp for en lett og jevn påføring.

Spoolie brush HER og Brow brush HER

Øyebrynskost – Øyebrynskoster brukes til å fylle ut naturlige øyebryn, for å legge øyenskygge langs vippekanten eller for å duse ut kajalstreker. Synes du øyebrynsblyant gir et hardt og strengt resultat, kan du bruke en øyebrynskost for et softere uttrykk. En øyenbrynskost bør være tynn og skråskjært med stiv bust for lett og jevn påføring. Børst øyenbrynshårene oppover med en øyenbrynsbørste for å se hvor du bør fylle inn. Bruk øyebrynskosten til å lage korte, naturlige strøk med farge i øyenbrynene.

Eyelinerkost finner du HER

Eyelinerbørste – En eyelinerbørste gjør det lettere å legge en fin og presis eyelinerstrek. Eyelinerbørsten bør være tynn, kompakt og gjerne skråskjært.


Alle børstene du trnger for å legge perfekt makuep på øyne finner du HER

Øyeskyggebørste – Øyeskyggebørster kommer i flere varianter. Bruk små, flate øyeskyggebørster til påføring av øyeskygge på øyelokket, og større, mykere koster for dusing av overganger og for å legge øyeskygge på større områder. Liker du å eksperimentere med øyenskygge, eller bruker du øyenskygge i mange ulike farger, bør du ha flere øyenskygebørster for å sleppe at fargene blir grumsete.

 

 

Hvilke makeupbørster bruker du?

 

*FØLG MEG GJERNE PÅ FACEBOOK FOR FLERE GODE TIPS HER


#sminkeskole #foundation #rett #tips #skjønnhet #sminke #makeup #makestyle #mammablogg #mamma #hverdag

(Visited 45 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)