Skrevet av Liv Judit @ 06.04.2015. 4 kommentarer

Det er ganske herlig å sitte på dataen å drømme seg bort på nettbutikkene til alt en vil ha, kunne tenkt seg, burde kjøpt og så videre. Jeg brukte litt tid i går inne hos lekmer.no på jakt etter noen nye utfordrende aktivitets leker til Jonas da mammaen og pappen er en smule lei av musikken i de han har som favoritter nå. Og så nærmer han seg jo 6måneder og da er det jo på tide med noe litt mer utfordrende enn rangler. Lekmer.no har jo så utrolig mye spennende til disse små. Den apekatten som dere ser på bildet under er jo faktisk allerede på vei hjem til oss.

PLAYGRO, Aktivitetsnøkler, Koala / Jabadabado, Kuber, 1-10 / Lamaze, Knuteleke / Lamaze, Push Along Puppy / Chicco, Space Baby Walker, Greenland / PLAYGRO, 3 in 1, Babygym / Skip Hop, Aktivitetsleke, Bandana Buddies, Ape

Det er jo så mye gøy å velge mellom og nå som Jonas snart er 6 måneder er det på tide med litt mer utfordrende leker som en baby walker og aktivitetsleker. Apekatten bestilte jeg for noen dager siden og jeg gleder meg til den dukker opp.

 

Hvilke leker har dere til deres små? Noen favoritter?

 

#bloggklubben #kollasjkonkurranse #lekmer #baby #babyleker #babyutstyr #mamma #mammablogg #mammahverdag

(Visited 39 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)