Skrevet av Liv Judit @ 14.04.2015. 4 kommentarer

Jeg har lagt min elsk på gåvognene til planToys, eller egentlig det meste av PlanToys kunne jeg tenke meg til min prins etter hvert som han vokser. PlanToys produserer sine produkter i bærekraftig tre.


Å akkurat nå har du og jeg muligheten til å vinne en av de stilige gåvognene fra PlanToys, på facebook siden til vognverden.no. Så om du vil bli med er alt du behøver å gjøre er å gå inn på deres facebook side her å legge inn en kommentar med hvilken farge du ønsker, så trekker de en heldig vinner mandag 20. april.

 

Jeg ønsker meg en blå og har alt deltatt men om du hiver deg på ønsker jeg deg lykke til!

 

#plantoys #konkurranse #gåvogn #babyleker #babyutstyr #vognverden #mamma #mammablogg #hverdag #mammahverdag

(Visited 38 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)