Skrevet av Liv Judit @ 15.04.2015. 1 kommentar

God morgen, det er onsdag og lille lørdag. Her i huset startet vi dagen med grøt og hjemmelaget sviskemos, er herlig å se at prinsen liker så godt det mammaen lager! Forresten ble aprikosmosen også veldig god, skal legge ut fremgangsmåte i løpet av dagen og jeg lover det er veldig lett.

 

Nå gjør vi oss klar til å gå på den siste runden med babysang for denne gang, så i dag blir det diplomutdeling og kos. Så får vi se hva dagen bringer etter på.

Fikk noen spørsmål på mandag om jeg ville dele oppskrifter på middagene og noen bilder så det skal jeg også prøve på. Er utrolig kjekt når dere kommer med tips og ideer til ting dere ønsker å lese om det er skikkelig motiverende.

Men nå må vi komme oss ut dørene så vi ikke blir sene til babysang så vi får skrives senere!

Noen planer for dagen i dag?

Ha en flott onsdag!

 

#hverdag #babysang #mamma #mammablogg #onsdag

(Visited 10 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)