Skrevet av Liv Judit @ 28.04.2015. 2 kommentarer

Jeg regner med jeg ikke er alene om å ha forelsket meg i disse nydelige Lip Balmene fra Shell Lip Balm fra Organic Island. En ting er at dem er fine å se på men dem er altså også 100% naturlige og blir produsert i Australia med utelukkende de reneste og mest naturlige ingredienser. Leppebalsamen kommer i ekte strandskjell som håndplukkes på Australias vakre strender, og inneholder 100% økologiske, naturlige og australske oljer, voks- og fruktekstrakter, fruktsmør og E-vitamin. Lip Balmen er 100% fri for petrolatum og konserveringsmidler.

Skjellene er 100% ekte. Det benyttes kun resirkulerte skjell og ødelagte skjell som er skylt opp på stranden, som deretter er samlet inn for gjenbruk. Hvert skjell rengjøres for å få frem overflaten, som bringer frem de naturlige fargene og mønstrene, noe som gir en unik, miljøvennlig emballasje. Etter høytrykkspyling monteres det på lås og speil på hvert skjell og deretter fylles de med 100% naturlig leppebalsam.


Skjellene er ikke malt på, men bærer naturens eget vakre naturlige design som gjør at hvert eneste skjell er unikt. Eventuelle ujevnheter og skjevheter sees ikke på som feil, men som et ekte tegn på hvert skjells enestående utseende


Selv har jeg nettopp kjøpt et burgunder. Den heter da Oriental Fan Burgunder og er rillet og ligner på små vifter, derav navnet disse kan også ha et unikt mønster fra bunnen eller midten av skjellet. Jeg gleder meg til å se hvordan mitt ser ut.

Shell Lip Balm Kan kjøpes hos Makestyle.no fra kun 124kr

Har du prøvd disse? Hva synes du i tillfelle?

 

#shelllipbalm #makestyle #skjønnhet #tips #makeup #lipbalm #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #skjønnhetstips

(Visited 19 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)