Skrevet av Liv Judit @ 29.04.2015. 2 kommentarer

#inneholder annonselinker

Hei og god onsdag alle sammen! Nå nærmer det seg sommer med stormskritt og jeg har allerede vart å laget meg en liten ønskeliste hos lekmer.no over leker og ting jeg kunne  tenke meg hadde vart kjekt å hatt til Jonas til sommeren og utelek. Selv om han i sommer ikke er et år enda er det mye kjekt en kan kjøpe til dem. Noe er nok mer ?viktig? enn andre selvsagt og øverst på lista står både et plaske basseng og en huske med høy rygg.

Er jo så kjekt med nye saker og ting nå som han utvikler seg og vokser så fort. Gleder meg til å nyte sommeren og håper virkelig den blir flott i år også så vi kan kose oss masse med bading, grilling og bare kos rett og slett.

 

Melissa & Doug, Turtle Tent / Bestway, Babybasseng med solskjerm, Frosk / Happy Summer, Gynge med høy rygg, Gul / Smoby, Sklie, Disney Pixar Cars 2, 90 cm / Badeleke, Turtle Tots

Som dere ser har jeg som sagt funnet ting som er kjekt for Jonas men jeg har også laget meg en liten enkel ønskeliste over noen kjekke spill som er supre på terrassen eller hagen en sommerkveld. Det er jo skikkelig koselig å samle venner og familie til en kveld med spill.

Tactic, Mölkky i treeske med bærehåndtak / Hasbro, Jenga Classic / Hage-Yatzy

Nå skal jeg og Jonas ut å trille en tur for å få oss en liten formiddags lur.

 

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#mammaliv #hverdag #mamma #sommer #baby #babylek #hagespill #mammablogg #lekmer

(Visited 42 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)