Skrevet av Liv Judit @ 28.04.2015. 1 kommentar

Hei og god morgen flotte lesere! På fredag som var ble Jonas 6måneder, tenk at for 6måneder ble jeg mamma til en liten prins, tiden går utrolig fort . den suser rett og slett avgårde. Nå er det ikke bare amming det går i men også grøt til frokost og kvelds og litt middag. Jonas er en nysgjerrig liten gutt som vil ha med seg alt som skjer.

Vi er så heldige som har fått denne herlige gutten, en sjarmør uten tvil som snurrer alle rundt lille fingen allerede.   

 

Nå skal vi komme oss ut en tur, er så herlig å trille tur, og nå som Jonas har blitt s stor er det ikke lenger spennende å bare ligge i vogna så nå har vi satt opp ryggen litt i baggen så får vi se hvor lenge det går før vi skifter til sportsdel.

 

Ha en flott tirsdag alle sammen! Så skrives vi litt senere!

 

#tirsdag #mamma #mammaliv #mammahverdag #hverdag #mammablogg #trilletur #baby

(Visited 9 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)