Skrevet av Liv Judit @ 29.04.2015. 2 kommentarer

Vi fikk denne i posten forrige uke og nå er den bitt en god venn. Vi er jo i grunn veldig glad i Lamaze lekene her i huset, de har noen flotte farger og er pedagogisk riktige. Denne gang var det Eddie Elefant som fikk komme hjem til oss og til å begynne med var Jonas litt skeptisk til denne lilla elefanten med blokkfløyte snabel. Men nå er dem gode venner som spiller musikk og koser.

Dette er en av de mest avanserte musikalske plysjlekene i Lamaze Tunes samling! Eddie the Elephant Tunes gjør at babyen kan spille musikk på hans snabel samt at det er spilt inn ulike kjente melodier som en kan spille av på det ene benet og på et annet ben kan du selv spille inn melodier til ditt barn. En sang bok er inkludert for å lære noen enkle baby sanger som kan spilles på snabelen.

 

Skal få tatt noen bilder av Jonas når han leker med denne for det er et herlig skue. Men mens dere venter kan dere jo se på youtube videoen under som viser litt om denne herlige elefanten.

 

Herlig bamse ikke sant?

#lamaze #eddie #babyleke #baby #mammaliv #mammablogg #hverdag #mamma #leker 

(Visited 91 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)