Skrevet av Liv Judit @ 06.05.2015. 1 kommentar

God morgen alle sammen jeg lovet dere jo del 2 av en vellykket selvbruning i går men uten internett kommer en ikke langt så da kommer innlegget nå i morgen timene i stede for. Les gjerne del 1 igjen HERså du får med deg alt. Det finnes utrolig mange selvbrunere å velge mellom så her gjelder det å finne seg en favoritt med å prøve seg frem. Jeg har nå prøvd ut Hawaiian Tropic Self tan Creme.

Dette er da en selvbruningskrem. Selv synes jeg denne var lett å påføre og gir et jevnt resultat. I tillegg er konsistensen herlig å jobbe med og den dufter frisk og lett. Noe som bare gir plusser fra min side som ikke kan fordra den ekle lukten som av og til følger disse produktene.

 
Du finner den HER hos blivakker.no

Hawaiian tropic gir en naturlig brunfarge som en selv kan bygge dypere ved flere lag om en ønsker dette.

 

Vi er jo nå komt til selve påføringen av selbruningen

4. Valg av nyanse ? når en skal velge nyanse på selvbruneren er det viktig at en kun går en nyanse mørkere enn din egentlig hudtone. Slik unngår du en alt for stor endring og ikke minst den lite flaterende ?gulrotfargen? som fort kan oppstå.

5. Påføringen ? når det kommer til selve påføringen anbefaler jeg at en starter med jevne strøk i en sirkulærform, kroppsdel for kroppsdel. 

6. Start med – Start gjerne med legger og føtter og jobb deg oppover. 

7. Bruk tiden godt ? Ha godt tid og vær nøye med påføringen. Gni ut alle overganger for å unngå skjolder og streker.

Husk at en begynner med et lag selvbruning og heller øker etter hvert slik at en får den  dype fargen en ønsker seg om en ikke får den på første runde.

 

Etter påføring  av selvbruning er det viktig å vask hendene godt og gå over med en bomullsdott rundt hårfestet og øyenbryn. Tørketiden på selvbruningen varierer selvsagt fra ra produkt til produkt så les bruksanvisningen slik at du er sikker på hvor lenge du skal vente. . Men en tommelfingerregel er å la fargen tørke i minst tre timer før du dusjer eller tar på deg lyse klær. Unngå også å trene o.l. da svette kan lage striper i fargen.

 

Så om du følger disse stega i del 1 og del 2 kan jeg nærmest garantere deg en vellykket påføring av selvbruning og du vil få et resultat du vil være fornøyd med!

 

Bruker du selvbruningskrem? hvilken variant går du for?

 

#selvbruning #skjønnhet #eos #ren #blivakker #mammaliv #mammablogg #hverdag #mamma #tips

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)