Skrevet av Liv Judit @ 06.05.2015. 2 kommentarer

Åh i morgen skjer det igjen? Du har vel fått det med deg? H&M skal ha shoppingfrokost event igjen. Det var jo så utrolig koselig sist at jeg takket selvsagt ja til å bli med en gang til jeg.

Butikkene er jo fulle av sommerens nyheter og vi får her en unik mulighet til å shoppe sommerkolleksjonen med 20% rabatt på ALLE varer. I hele 26 butikker rundt om i Norge serverer H&M en lett frokost og tilbyr en litt annerledes start på dagen!  

 

Herlig ikke sant? Jeg skal delta på H&M på amanda storsenter i haugesund, det var her jeg deltok sist også. Med hyggelig betjening masse inspirasjon og herlig frokost er dette en koselig start på dagen! Jeg digger at H&M arrangerer disse og selvsagt at en butikk her i mitt nærmiljø deltar på dette.

 

Selv satser jeg på å finne en kjole eller lignende som kan brukes til 17.mai og andre selskaper som skal skje nå på våren. Jeg er på jakt etter noe som er litt mer ammevennlig enn en bunad så mulighetene bør absolutt være tilstede.

 

Skal du delta på H&M sitt shoppingfroskost event i morgen?

 

#shopping #frokost #h&M #amandastorsenter #mammaliv #mammablogg #mammahverdag #mamma #hverdag

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)