Skrevet av Liv Judit @ 12.05.2015. 8 kommentarer

?innlegget inneholder adlinks

I alle år så lenge jeg kan huske har jeg brukt bunad på 17.mai med få unntak. I år blir det unntak da jeg ser på det som stress med bunad nå som jeg ammer. Så da blir det nok en fin kjole så får bunaden komme på igjen til neste år. Tenkte jeg skulle vise dere noen kjoler jeg selv kunne tenkt meg å hatt på 17.mai og til andre store begivenheter:

 

MICHAEL Michael Kors Sommerkjole white / René Derhy Sommerkjole bleu / René Derhy PERSEPHONE Cocktailkjole corail / School Rag ROMANE Kjole coquelicot / Swing Cocktailkjole hellbraunweiß/ivory / s.Oliver Cocktailkjole taupe / TFNC LAVA Kjole beige / Teddy Smith Sommerkjole dark blue / Vero Moda VMMILLE Cocktailkjole shiny cobolt / Young Couture by Barbara Schwarzer Cocktailkjole blush

Hvilken likte du best? Og hva skal du ha på deg på 17.mai?

 

#zalando #17mai #nasjonaldagen #kjoler #dresstoimpress #bloggklubben #mammaliv #mammablogg #hverdag

(Visited 39 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)