Skrevet av Liv Judit @ 13.05.2015. 2 kommentarer

Det er onsdag og for mange siste dagen på jobb og skole før 17.mai, i morgen er det jo kristihimmelfartsdag så da blir det vel langhelg på mange vil jeg tro. Her i huset har vi hatt en litt slitsom natt da lille prinsen vår ikke har vært helt i form, men ikke noe alvorlig så med litt mammakos ser det ut som at alt ordner seg. Så dagen i dag skal brukes til avslapning og å ferdigstille noen DIY prosjekter som skal ut på bloggen i løpet av helga er planen. Vi holder jo på med å planlegge å dirigere en bartefest til frøkna som blir 9år på selveste 17.mai så da gjelder det å få alt ferdig.

Tenkte jeg skulle starte dagen med å vise dere middagen jeg har laget til Jonas et par ganger nå, nemlig fiske med rotgrønnsaker.


Enkel fiskegryte:
1-2 poteter
1  gulrot
1-200 gr fiskefilet
1 ss ekte smør
Kutt poteter og gulrot i 1/2 cm tynne skiver, og damp dem møre i en gryte med damprist, vann i bunnen, og lokk. Kutt fisken i skiver, og tilsett mot slutten av koketiden. Moses sammen med litt smør med stavmikser, og spes til passe konsistens med dampvannet.

Her i huset går dette ned på høykant, Jonas synes det er knall godt med mat og dette er nok en liten favoritt. Så siden prinsen ikke er  i toppform blir nok dette dagens middag!

 

Nå skal vi kose oss med lekene på gulvet en stund så får vi se hva resten av dagen bringer.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#baby #babymat #mamma #mammaliv #mammahverdag #oppskrift #fiskegryte #hverdag #lillelørdag #onsdag

(Visited 27 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)