Skrevet av Liv Judit @ 15.05.2015. 2 kommentarer

*innlegget er skrevet i samarbeid med Reddville

For en stund tilbake dukket det opp en hentelapp i posten til meg og jeg kunne ikke huske å ha bestilt noe på lenge. Så nysgjerrigheten var derfor stor da jeg tok turen avgårde til postekontoret for å hente den mystiske pakken. Da esken ble åpnet ble jeg kjempeoverrasket. det var nemlig herlige produkter fra Hawaiian Tropic som er produkter som beskytter huden mot solen.

Jeg er medlem på en nettside som heter Reddville, hvor du får tilsendt gratis tamponger med jevne mellomrom. Det eneste du må gjøre er å svare på den lille undersøkelsen på nett som følger med hver forsendelse. Undersøkelsen tar ikke mer enn 2 minutter og den tiden er det verdt. Det finnes vel ikke noe kjipere å bruke penger på enn tamponger? Men nå har du muligheten til å få disse gratis. Les mer om hvordan dette fungerer her.


 Her ser dere hva som fulgte med i pakken: Shimmer Effekt lotion, protective dry spray oil og golden tint spray og nederst en lip gloss. Alle produktene er fra Hawaiian Tropic og lukter herlig sommer.

Tropic Shimmer Effect Lotion er en lotion som gir en skimrende effekt på huden! Forsterker inntrykket av brunfargen, samtidig som den pleier og fukter huden. Gir huden næring med sine unike antioksidanter og tropisk velduftende ekstrakt! Du finner den hos BLUSH.no HER

Protective Dry Spray Oil er en tørr olje som raskt trenger inn i huden og som ikke etterlater noen oljete overflate som tradisjonelle oljer ofte gjør. En utsøkt formula som beskytter huden mot uttørring og gir fukt. Alle Hawaiian Tropic solbeskyttelsesprodukter er Vannresistente i inntil 80 minutter UVA- og UVB-beskyttende og dermatologisk testet.  Du finner den hos BLUSh.no HER
Golden Tint Spray Lotion er en ny serie med solbeskyttelse som kombinerer beskyttelse med en naturlig fin gyllen farge. Denne gir deg en fresh solbrun fargetone og gir huden en fin glød allerede fra første dag. i tillegg har den solbeskyttelse. Du finner den hos BLUSh.no HER

Dette er en fuktgivende og beskyttende lip gloss som glitrer i solen og gir leppene et forførerisk skimmer. Den har en middels høy solbeskyttelse SPF 25. Inneholder mango- og bærekstrakt samt vitamin A,C og E. UVA- og UVB-beskyttelse. Fuktgivende i minst 12 timer. Hypoallargenisk. Klebefri. Du finner den hos BLUSH.no HER

Bruker du noen av produktene til Hawaiian Tropic? Hvilke?

 

Helt tilslutt vil jeg bare tipse dere om at akkurat nå er det tilbud på Hawaiian Tropic produktene hos BLUSH.no og i tillegg får du med en Hawaiian Tropic vannflaske om du kjøper 2 eller flere produkter!

 

Ha en strålende dag videre!

 

 

#reddville #tampongsforfree #tamponger #hawaiiantropic #hawaiian #solkrem #sololje #solbeskyttelse  #sol #sommer #solfaktor

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)