Skrevet av Liv Judit @ 22.05.2015. 5 kommentarer

Har dere en flott fredag så langt? Jeg tenkte jeg skulle reposte et blogginnelegg i dag om contouring da mange er opptatt av dette, så her kommer noen enkle steg som gir deg en enkel og fin sminke. Husk at det viktigste med contouring er å fremheve det en liker og skjule det en er litt mindre fornøyd med. Men husk å blend alt godt, slik at det ikke blir noen unaturlige harde kanter noen steder i ansiktet.

Du finner Bronzing Kitet HER  og GloMinerals sin Angled brush HER

Etter en har lagt en fin base makeup er det nærmest nødvendig å legge skygge og highlight for å få frem formene i ansiktet. Dette er jo kanskje bedre kjent som conturing. Jeg kom over en enkel tutorial på pintrest for en stund siden som jeg bruker selv nå og tenkte dermed jeg skulle tipse dere om den samme. Jeg har plukket opp noen tips contouring her og der, og det er uten tvil det jeg bruker mest tid på når jeg legger min makeup . Om en får til å conture ansiktet kan en få frem det en liker best og skjule det en er midre fornøyd med. Selv gjør jeg ikke så mye utav det som tutorial bildet viser, men jeg tar alltid kinnbein og rundt ansiktet for å ramme det inn.

Jeg har nylig funnet et sett som faktisk inneholder det du trenger for å conture ansiktet, for du trenger jo som sagt et mørkt pudder/bronzer og en highlighter i HOT MAKEUP sit Bronzer Kit får du jo nemlig dette samt rouge og øyenskygger. Så om du også da har en god angled brush har du det du trenger. En enkel regel er å legge mørkt på det du vil skjule og lyst på det en vil fremheve. Jeg for eksempel bruker highlighter under og over bryn, på neseryggen og over amorbuen på leppa. Jeg legger mørkt pudder på siden av nesen, oppå kinnbeina og rundt ansiktet. Det er ikke så mye som skal til alltid men litt conturing må alltid til for å få frem formene i ansiktet. For om en kun har basen og gir seg med det kan ansiktet fort virke litt flatt.

Jeg  vet jo at mange dupper pudder børsten i solpudderet og børster løs i hele ansiktet, men jeg lover gjør du slikt jeg har beskrevet over vil det se så mye bedre ut!

 

Bruker du conturing i din makuprutine?

 

#skjønnhet #conturing #enkel #sminkeskole #sminketips #hverdag #sminke #makeup #mammablogg #mamma

(Visited 52 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)