Skrevet av Liv Judit @ 22.05.2015. 1 kommentar

God morgen og god fredag flotte lesere! Det er herlig å se at dere er effektive og titter innom selv om jeg har hatt meg en liten ?ferie?. Trengte litt tid til å tenkte over om jeg vil fortsette å blogge men ved litt tanker ser jeg jo at dette er noe jeg vil så da er det bare å fortsette å sette seg noen mål å jobbe opp mot dem.

Siden jeg er mamma til en liten prins på snart 7måneder er det ingetvil om at vi har forvillet oss inn i babyproduktverden, det er utrolig mye rart, spennende og morsomt å velge mellom og noe er selvsagt mer nyttige produkter enn andre. I dag skal jeg fortelle dere om noen produkter som jeg var litt skeptiske til i begynnelsen men som jeg nå virkelig elsker. Nemlig SQUOOSI posene. Jeg fikk nemlig en pakke for en stund tilbake som inneholdt Squoosie startpakken.


Squooshi Startpakke har alt du trenger for å gi familien din fersk, næringsrik mat i en praktisk gjenbrukbar beholder de vil elske å bruke. Mindre avfall, mindre rot, mer moro! Med zip i bunnen er de enkle å fylle og enkle å vaske i oppvaskmaskinen.  Startpakken inneholder: 

  • Seks skjønne designede Squooshi gjenbruksposer
  • Fire grønne ekstrakorker
  • To Squooshi Sip´n myke topper
  • Femti innhold og dato -etiketter

 Gjenbruksposene: En perfekt utvalg av skjønne utformede gjenbruksposer, i to praktiske størrelser. For babymat og snacks til barn i alle aldre . Pakken inkluderer en liten løve, en liten fugl, en stor hvalross, en stor panda, en stor ape og en stor pingvin.  

Kapasitet : Liten 70 ml. Stor 130ml

Antall: 2 små poser og 4 store poser, Squooshi ekstra-korker Fire grønne ekstra caps for Squooshi poser. One size fits all .
Squooshi Sip´nSip´n silikon myke topper er det perfekte tilbehøret for din Squooshi pose. Sip´n topper er den eneste soft top tilgjengelig som har en flow-kontrollventil og lokk, noe som gjør denne til en god myk tut for babyer i overgangen til fast føde. Babyen vil elske mykhet av silikon øverst, Og ingen søl! Sip´n myke topper har også et vedlagt lokk som gjør det enkelt å lukke og gå! Fargene vil variere . 

Squooshi Etiketter: En pakke med 50 etiketter, i Squooshi kan du lett merke innholdet og dato for posen. Våre etikettene er designet for å lett oppløses mens du vasker for hånd eller i oppvaskmaskinen .  

Andre funksjoner:

  • Mulig å fryse ned
  • Korker som ikke utgjør kvelningsfare.
  • Tåler oppvaskmaskin
  • Praktiske
  • Fri for BPA, falater og PVC.
  • Gjenbruksbare
  • Fint design

Som sagt har jeg hatt denne startpakkene en stund nå, og dem er faktisk flittig i bruk her i hus og Jonas vet at disse posene inneholder noe godt og vil mer enn gjerne ha tak i disse. Vi bruker Squooshi Sip´n myke topper til Jonas, da kan han fint sitte å kose seg med en smoothie uten at det blir søl og gris. Og mammaen slipper å være redd for at han skal få vondt ved å bite eller lignende på den harde kanten.


Til nå har jeg brukt disse posene til blant annet sviksemos, aprikosmos og pæresmoothie men vi har også testet dem ut selv også når vi har vært på trilletur og dem passer supert til hele familien så her er det bare til å lage smoothie og ta dem med på trilletur.

Vi kan i hvertfall anbefale dem og skal nå til innkjøp av flere små poser slik at vi kan fryse og ta opp når vi skal noe så er smoothien ferdig tint til lunsj eller lignende.

 

Har dere testet ut Squoosi gjennbruks posene eller lignende? Hva Synes dere?

 

Du får kjøpt startpakken fra SQUOOSI HER hos Levlogisk.no til kun  299kr.

 

#squoosi #klemmeposer #gjennbruk #baby #babymat #tips #produktomtale #squoosistartpakke #levlogisk #mamma #mammaliv #mammablogg #hverdag #mat #babyutstyr #baby

(Visited 43 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)