Skrevet av Liv Judit @ 24.05.2015. 4 kommentarer

God søndag kjære dere! Jeg regner med at det var flere enn meg som fikk ulike skjønhets relaterte produkter til jul? Jeg fikk i hvert fall flere ting som jeg gleder meg til å prøve og ikke minst skrive en anmeldelse av produktene til dere. Synes det er utrolig gøy å lese omtaler av ulike produkter selv og håper mine lesere også liker det?

Første produktet ut er en makeupsvamp som for meg var helt ny det er nemlig miracle complexion sponge fra real techniques. For en tid tilbake kom jo den rosa svampen på markedet, kanskje bedre kjent som beauty blender. Denne har jeg brukt i flere år så da jeg åpnet julegaven med en ny variant med en makeupsvamp viste jeg jo at dette måtte bli bra.  

Real Techniques Miracle Complexion Sponge selges for bare 99kr hos makestyle om noen skulle være av interresse. Det ?gamle? rosa Beauty Blenderen er dråpeformet, mens denne fra Real techniques har en utforming med tre forskjellige overflater;

  1. Rounded Sides: Blend large areas of the face.
  2. Precision Tip: Cover blemishes and imperfections.
  3. Flat Edges: Aids coverage for contours around the eyes and nose. 


Svampen kan brukes tørr, men for å få de beste resultatene anbefaler jeg deg å bruke den fuktig. Når jeg fukter svampen gjør jeg det veldig enkelt med å holde den under springen  til den er ?mettet? av vann, så klemmer jeg ut alt det overflødige vannet etter på. Når svampen er fuktig blir makeup basen lagt finere på og en trenger ikke så mye foundation, det er også enklere å få et fint grunnlag for makeupen og dermed blir også slutt resultatet kunne bli bedre.

Når jeg legger foundation bruker jeg selv en makeup svamp og jeg tenkte jeg dermed enkelt kunne fortelle dere hvordan jeg gjør det. Jeg starter alltid med en ren svamp som jeg holder under springen for så å klemme ut det vannet som er for mye. Foundationen legger jeg så en liten ert av på mitt håndledd og tar så lengden av den buende siden av svampen og dupper ned i foundationen. Så er det bare å legge foundationen i ansiktet med små lette dupp på ansiktet. Jeg begynner alltid i midten av ansiktet hvor det trengs mest makeup og jobber meg utover og ned halsen hvor jeg trenger gravis mindre makeup. Ved hjelp av denne metoden legger en et lett/middels lag med foundation. Om en har noen områder som krever litt ekstra som kviser, arr, misfarging eller annet kan en legge litt concealer på dem ved å bruke samme metode på disse plassene. En må bare passe på å jevne kantene som kan dukke opp slik at det blir jevnt.

Jeg viste som sagt før jeg hadde fått testet denne svampen at den kom til å være bra. Og den er veldig enkelt i bruk og legger en flott base med foundation og concealer. Jeg har testet denne flere ganger nå og kan virkelig anbefale den, ikke minst for den legger en flott og jevn base men også fordi at dette er et skikkelig makeupverktøy som du kan kjøpe for kun 89kr det er jo helt genialt.

 

Liker du slike produktomtaler?

Bruker du makeup svamp når du legger sminke?

 

 

kilde: http://realtechniques.com/

 

#makeup #sminke #skjønnhet #produktomtale  #realtechniques #makestyle #mammablogg #livjuditbloggno #hverdag #skjønnhetstips

(Visited 28 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)