Skrevet av Liv Judit @ 26.05.2015. 4 kommentarer

Tenkte jeg skulle fortelle dere om det møtet jeg var på forrige uke som jeg nevnte her inne at jeg  håpet skulle forandre hverdagen min. Jeg har nemlig fått muligheten til å trene med en PT og har nå virkelig truen på at denne spreke damen skal få meg i form og ikke minst få meg forbi mine sperrer som gjør at jeg lar være å trene.

Sist uke var jeg da på en konsultasjonstime og fikk snakket om litt forskjellig som hva jeg ønsker å oppnå, hva jeg er villig til å gjøre selv og slikt. Vi hadde også oppe på tapeten min astma og allergi samt at jeg har verdt gjennom et svangerskap og amming etterpå.

Akkurat nå føler jeg meg kjempe giret og klar for hvilke utfordringer hun har til meg i morgen da jeg skal på min første skikkelige time, samt litt redd for at kroppen er i enda dårlige form enn jeg tror. Uansett er en ting sikkert at nå må jeg gi alt for jeg har en som står og spenner meg i baken og får meg til å gi alt.

Når det kommer til planen videre er målet å trene 3skikkelige økter i uka uten om trilleturer med Jonas. Øktene skal gjøres på treningssenter med PT, på treningssenter alene og hjemmetrening.

 

Som sagt har jeg første skikkelige treningstime i morgen og jeg gru gleder meg til å komme i gang. Jeg har store forventninger men jeg trur dem er realistiske og ikke minst skal jeg glede dere med å fortelle om mine treningsøkter fremover så klarer jeg kanskje å spenne noen i baken her fra dataen å få flere av dere ut å trene litt.

Jeg er faktisk sikker på at vi er mange her i Norges land som trenger å bevege mer på seg enn vi alt gjør, for å ikke unngå å nevne kosthold men det tar vi i et annet innlegg.

Førtse ting først og det er å fnne frem treningstøy og joggesko til i morgen så skal jeg fortelle hvordan det gikk etter på.

 

Har du trent med PT? Er du flink å trener på egenhånd? Hva motiverer deg?

 

#trening #pt #pttrenin #hjemmetrening #komiform #iform #motivasjon #mamma #mammaliv #mammablogg #mamma #hverdag #astma #allergi

(Visited 9 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)