Skrevet av Liv Judit @ 26.05.2015. 9 kommentarer

På søndag som var ble min lilleprins 7måneder, han er blitt så stor og flink. Rutiner har han fikset seg og han spiser mer og mer fast føde. Tenk at denne lille karen her vokser så fort at mammaen blir litt skremt over hvor fort tiden faktisk går. I helga var vi i familieselskap som jeg nevnte tidligere og flere mente på at han snart kom til å gå, må bare ærlig innrømme at jeg håper det tar en liten stund til før han springer rundt oss. Baby`en min blir så fort stor at det er nesten litt skummelt. Men heldigvis har vi tid til å kose og leke og se hvor flink han er til å leke, spise og kose seg.

 

Om ikke lenge er permisjonen min over og jobb kaller, da skal prinsen kose seg hos bestemor men først skal vi nyte sommeren, så nå må vi bare satse på en sommer med strålende sol og fine varmegrader som gir oss fregner på nesen.

 

Men nå våkner Jonas fra luren sin så nå er det på tide med litt kos og litt lunsjmat så vi får skrives litt mer senere!

 

Ha en strålende tirsdag videre alle sammen!

  Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#mammablogg #baby #babyutstyr #hverdag #mamma #mammaliv #mammapermisjon #lunsj

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)