Skrevet av Liv Judit @ 28.05.2015. 2 kommentarer

Jeg lovte dere at jeg skulle fortelle hvordan timen hos PT`en min gikk og den gikk faktisk overraskende bra. For dere så lurte trener jeg på SKOI som er et lokalt treningssenter her på karmøy og min PT heter Solrun, du finner henne på facebook HER.

 

Som jeg skrev i går grudde jeg meg skikkelig før jeg skulle av gårde og vurderte nesten å melde avbud, slik blir jeg ofte når jeg vurderer og vurderer en ting. Da hender det at ting blir for skummelt og det er tryggere å avbestille. Men jeg fikk sparket meg selv litt bak å kom meg av gårde. Jonas ble levert til bestemor og mammaen var klar for å bli jaget rundt inne på senteret.

Men det var slett ikke slik det var. Inne på treningssenteret ble jeg møtt av en sprudlende bli dame som fortalte hva vi skulle gjøre og hvorfor. Herlig å vite hva som skal skje syns jeg så slipper jeg å gruble over det.

Så det som ble gjort i går var å ta ulike mål  av kroppen slik at vi har noe å sammenligne med når jeg har trent en stund igjen. Så tok jeg et par tester på bevegelighet og på kondisjon og styrke. Overrasket meg selv på flere av testene, det viste seg nemlig at jeg ikke var i så dårlig form som jeg trudde.

 

Neste gang får jeg utdelt treningsprogram til hjemme trening og trening på senteret så da er vi skikkelig i gang. Jeg gleder meg faktisk til neste gang så det var langt i fra så skummelt så jeg trudde det sko bli!

 

Trener du? Har du trent med PT?

 

 

#trening #mamma #mammakroppen #kommeiform #pt #treningmedpt #fit #iform #shapeup #mammatrening #mammablogg

(Visited 16 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)