Skrevet av Liv Judit @ 31.05.2015. 7 kommentarer

Hei igjen alle samme! I dag tenkte jeg at jeg skulle dele et tips til dere alle sammen om hvor enkelt en kan lage et eget stativ til neglelakken og negleproduktene. Jeg har jo nevnt det før at jeg er veldig glad i å dekorere negler og har dermed relativt mange ulike neglelakker og variere mellom. Hver gang jeg kommer over en ny spennende farge får den bli med hjem og slik blir det mange av. Da er det greit å ha en ryddig måte å ha dem på slik at dem kan stå fremme og vises frem.

Jeg har enkelt og greit brukt lokkene som er på glossybox eskene til å lage disse med.  

Du trenger: 2 lokk, papp, saks, lim og silkebånd. 

Begynn med å lage hyllen som skal være i midten av stativet og dele lokket i to. Denne lagte jeg av pappen som glossybox esken kom i. En Bare måler hvor stor dem må være og enkelt dobler den slik at hyllekanten blir stabil. Denne limes godt i sammen. 

Så limer en «hylle-deleren» inn i midten av lokket slik at stativet får to like store hyller til å ha neglelakken i. Slik som bildet under viser:

Tilslutt dekorerer en med silkebånd langs kantene slik at den får en fin form rundt hele stativet.

Voila så enkelt kan en lage seg et stativ til å ha neglelakkene i. Ikke er det vanskelig å få til og ikke koster det stort.

 

 

#diy #gjørdetselv #glossybox #hjemmelaget #neglelakk #gjenbruk #resirkulering #skjønnhet #sminke #neglepleie #hobby #doityourself #tutorial #livjuditblogg 

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)