Skrevet av Liv Judit @ 01.06.2015. 3 kommentarer

God mandag og god morgen alle sammen! Tenk at i dag er det 1.juni årets første offisielle sommerdag. Vi fikk en smakebit på sommeren i går så nå er jeg klar for sommer og sol. Dagen i dag skal brukes til å rydde litt i leiligheten, planlegge ukens middager og handle inn det vi skulle trenge.

Men først av alt er det på tide med ukens inspirasjons collage så den får dere her:

 

 

Uten om det skal jeg ta uken som den kommer, ingen store planer bortsett fra litt bloggarbeid så får vi ta resten av uken etter hvert. Det er helt sikkert noe jeg har glemt skal skje denne uka men i tilfelle står det på almanakken min satser jeg på.

Har dere noen gode middagstips å dele? Hvilke planer har du for dagen i dag?

Ønsker dere alle en strålende mandag og en fantastisk flott uke!

#skjønnhet #hverdag #sommer #mammablogg #gravidblogg #inspirasjon #weheartit #collage #sminke #makeup #gravid #svangerskap #mandag #nyuke #livjuditblogg

(Visited 15 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)