Skrevet av Liv Judit @ 03.06.2015. 3 kommentarer

Dere husker at jeg skrev for en stund siden om Tak About Beauty vis ikke kan du finne innlegget her.  Som en liten oppfrisker kan jeg jo da nevne at Talk About Beauty er en nettside hvor du som bruker kan lese og skrive anmeldelser av skjønnhetsprodukter du bruker eller har brukt, samle poeng for hver anmeldelse du skriver og etter hvert motta belønninger i form av rabatter, produktprøver og produkter for anmeldelsene du skriver.

Nå var jo mai måned nettopp over og da fikk alle vi som hadde skrevet anmeldelser av skjønnhetsprodukter og kjent opp over 100poeng en rabattkode som takk. Dette er jo helt genialt for det er utrolig lettvint å skrive produktomtaler og ikke minst å få poeng. Og for dette blir vi belønnet.

Denne gang fikk vi en rabattkode hos blivakker.no som gir´15% på et helt kjøp. Så vi som da har sansen for skjønnhets produkter og gjerne handler litt forskjellig kan da spare noen kroner fordi vi har delt noen bruker opplevelser med andre inne på Talk About Beauty.

Fordi jeg er så snill og digger dere deler jeg rabattkoden med dere samtidig som jeg anbefaler dere å bli med å bli en Talk About Beauty bruker!

Er du medlem hos Talk About Beauty siden? Hva synes du?

 

#rabattkode #blivakker #talkaboutbeauty #skjønnhet #makeup #sminke #hverdag #tips #mammablogg #mammaliv #mamma

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)