Skrevet av Liv Judit @ 11.06.2015. 5 kommentarer

Dere har vel ikke gått glipp av 2015 kanskje heteste nye trend? Du vet slike tattoveringer i sølv, gull og sort, som pynter deg til det mere eksotiske er helt klart et must i år. Når sommeren når som helst nå slår inn for fult og du vil ikle deg korte skjørt, sommerkjoler og shorts da er det et must med FLASH tattoos.

 FLAH tattoos sitter i 4-6 dager, altså en hel festival om du skal på det. De er selvfølgelig giftfrie og allergitestet også.

Dere har kanskje sett Tone Damli, Ida fladen, Vår Staude, og flere kjendiser gå med slike tattoveringer den siste tiden? Ikke rart i det hele tatt for dette er skikkelig stilig.

 

Og om du skal på festival er jo dette rett og slett et must i år, den sitter jo godt og gjør det lille ekstra for et antrekk!

Flash Tattoos kommer i tre forskjellige pakker. I hver pakke er det 4 forskjellige ark med mange forskjellige tatoveringer pr.ark. Fashion Tattoos er midlertidige tatoveringer som ser ut som smykker. De er morsomme, lette å påføre og sitter i ca.4-6 dager.
De er perfekte til fest, festivaler eller bare for å skinne litt ekstra i hverdagen. Nydelige til sommeren og på stranden. Slipp fantasien løs og sett sammen de tatoveringene du ønsker så får du ditt eget design.

Ved påføring må huden være helt tørr og uten bodylotion, klipp til den tatoveringen du ønsker, ta av plastfilmen, legg tatoveringe der du
ønsker, hold en våt klut på hele tatoveringe i 20-30 sek,ta sakte bort det hvite papiret og WOW, you are ready to FLASH & SHINE!

Flash tattoos kjøper du HER hos Makestyle.no

Har du prøvd disse tattoo smykkene? Hva synes du om trenden?

#trendalarm #tattoos #tatovering #flash #festival #mote #mamma #mammablogg #hverdag

(Visited 21 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)