Skrevet av Liv Judit @ 12.06.2015. 3 kommentarer

Det er Juni måned og selv om temperaturen ikke er så høy som vi kanskje skulle ha ønsket kommer den. Du vet jo at den som venter på noe godt venter ikke forgjeves og mens vi venter kan vi jo skrive litt om hva som er sommer for meg og deg. Mine punkter ser du under her, og jeg håper du tar deg tid til å fortelle meg dine punkter om hva som er sommer.

For meg er sommer:

– sol og varme

-ligge ute i gresset og lese en god bok

– nyte herlig og søt norsk frukt og bær

– fargerike negler på føtter og hender

– gressende kuer og sauer

– tøysko

– blomster i håret

– grilling

– fisking i sene nattetimer

 

– sitte på terrassen og bare snakke

– myggstikk

– skrubbsår

– summende bier

 

Hva er sommer for deg?

 

#mamma #mammablogg #mammaliv #sommer #familie #minner #hverdag #juni

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)