Skrevet av Liv Judit @ 18.06.2015. 1 kommentar

Dere som har fulgt meg og bloggen en stund vet jo at jeg er fra det glade Vestlandet nærmere bestemt Karmøy. Når vi kommer til Juni måned her er det en ting det fleste drar og får med seg nemlig vikingfestivalen. Når vikingfestivalen arrangeres på vikinggården på Avaldsnes kommer det ikke bare vikinger fra hele Norges land men også fra andre land i Europa.

På vikingfestivalen får en oppleve vikinger og vikingtiden. Vi fikk oppleve et stort marked hvor en kunne handle håndverk, mat, samksprøver og andre ting. Det var også mulig å ta del i f.eks pil og bue, hesteridning, roing, verksted med smed m.m. Det vil også være musikkinnslag, dukketeater, fortellerstund og kampshow

Vi var og fikk det med oss denne gang og det var absolutt verdt turen selv om det ble litt vått. Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere så får dere et lite innblikk om hvordan det var.

Om du kunne tenke deg å få et lite innblikk i hvordan vikingene levde og kanskje møte en viking og to kan du i sommer ta turen til Karmøy og vikinggården på Avaldsnes der kan du se på vikinggården og møre vikinger i hele sommer. Husk at du også kan ta turen innom Nordvegen historiesenter for å lære enda mer!

Les mer om Vikinggården HER og Nordvegen Historiesenter HER

Har du vært på vikingfestival før?

 

#opplvenorge #visitnorge #vikinggården #karmøy #avaldsnes #vikingfestival #mamma #mammablogg #mammaliv #hverdag #sommerferie

(Visited 39 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)