Skrevet av Liv Judit @ 18.06.2015. 1 kommentar

Heisan og hopsan hvordan har deres vært så langt? Jeg tenkte det var på tide med en produktomtale igjen og denne gang vil jeg ta føre meg hårptodukter. Nærmere bestemt en shampo og en balsam som er helt utrolige. Jeg snakker nemlig L’Oreal Professionnel Mythic Oil Shampo og balsam.


Du får kjøpt produktene hos Adore.no HER Shampoo og Balsam

Dette er da litt mer lukseriøse produkter til håret, i produktbeskrivelsen står det at L’Oréal Professionnel Mythic Oil Shampo og balsam vil gi håret en følelse av å være vakkert temmet, håndterlig og ser skinnende ut. L’Oréal Professionnel Mythic Oil Shampo og balsam passer for alle hårtyper. Produktet er beriket med en helt spesiell blanding av argan og bomullsfrø oljer som gjør at produktene gir håret ikke bare en forfriskende og rensende opplevelse, men etterlater håret dypt næring, super glatt og i tipp topp stand.

Jeg elsker absolutt disse hårproduktene. Jeg har brukt både shampoen og balsamen fast i flere måneder nå og er strålende fornøyd. Og kan med hånden på hjerte si at dette er produkter som holder det dem lover og er definitivt verdt å bruke penger på.

Og du om du skulle nå være fristet til å teste ut disse får du -25% på produktene ved å bruke koden mythic25 hos adore.no!

Har du prøvd produktene I Mythic Oil? Hva synes du?

 

#produktomtale #mythicoil #lorealparis #skjønhet #hår #hårpleie #mammablogg #mamma #mammaliv #adoreno #nettbutikk

(Visited 14 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)