Skrevet av Liv Judit @ 01.07.2015. 1 kommentar

Tenk at det er juli alt, jeg har bare denne måneden igjen før jeg skal tilbake på arbeid. Det er da over ey årsiden sist jeg var på jobb så skal bli spennende å begynne igjen selv om det skal bli rart å ikke være med min lille prins hele tiden. Det blir nok tøft vil jeg tro men tøffest blir det nok for meg for mini vil jo få det helt supert hos bestemor og bestefar mens mammaen er på jobb. Det er det ikke tvil på en gang.

Men først av alt skal vi nyte juli måned og kose oss skikkelig. Så her kommer litt inspirasjon for juni måned til dere:

Me skrives senere!

 

#sommer #mammablogg #hjemmeferie #trilletur #skudeneshavn #båtfestival #frisbeegolf #boccia #mammaliv #hverdag #mamma

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)