Skrevet av Liv Judit @ 02.07.2015. 2 kommentarer

Og formiddag alle sammen! Hadde dere en flott dag i går, det hadde vi her var det jo rett og slett sydentemperatur og herlig.

Vi koste oss på terrassen hos bestemor og bestefar før vi tok med oss tanten på boccia banen, banen ligger ikke langt i fra her jeg bor så denne må vi jo bare benytte av. Å spille boccia passer for alle, både små og store. Hva med å samle en gjeng med venner og spille boccia og grille litt å gjøre det til en fullaften.

Etterpå tok vi turen for å se på sandstranden som også er her i nærmiljøet, vi måtte jo sjekke temperaturen på vannet. Å i følge frøkna som badet var det ikke såkalt, så vi må nok ta oss en dag på stranda vi må bare pakke litt niste og være litt tidligere ute så vi får litt varmere temperatur på land også.

Vi hadde som dere ser en herlig dag og dagen i dag skal bli like bra! Vi har ingen planer enda men tar det litt som det kommer, en ferie skal ikke være stress men koselig og avslappende. Så her skal vi ta dagen som den kommer og finne på mye gøy! Hjemmeferie er nok noe som kan anbefales, jeg vedder på at det er mange som har ting å oppleve i nærmiljøet som dem ikke har tenkt på å besøke.

Hvilke planer har du for dagen i dag?

 

#hjemmeferie #sommer #karmøy #kopervik #mamma #mammablogg #hverdag #mammalivet #boccia #kos #babyklær #baby

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)