Skrevet av Liv Judit @ 03.07.2015. 3 kommentarer

Og det er fredag! God formiddag alle sammen! Klar foe enda en dag fullt opp av sol, sommer og gode venner? Det er jeg, eller vi rettere sagt. Jeg og Jonas er nå klar for å finne ut hva dagen i dag vil bringe. I går tok vi turen til skudeneshavn, ettersom det er båtfestival og yrende folkeliv. Vi hadde jo rene sydentemperaturen her i går også så da må vi jo utnytte dagene til det ytterste.

Skudeneshavn er definitivt en flott plass å besøke å utforske, her finner du gamle skudeneshavn som er en sjarmerende seilskuteby med historie som trekkes helt tilbake til 1800-tallet da sildefisket skapte hektiske virksomhet i byen og det vi i dag kaller gamlebyen vokste frem. I gamle skudeneshavn finner du i overkant av 100 hus og sjøhus som er godt bevart i tillegg finner du verdens minste kafe. Så her kan du ta deg en rusletur og oppleve vakker arkitektur, smake nystekte vafler og kaffe på kafeer.

I skudenneshavn finner du også parken. Her i parken finner du en galionsfiguer som ønsker deg velkommen og litt lengre inne i parken finner du månesteinen som en antar at har kommet med isen og kan være så gammel som 800 millioner år! En kan også ta turen opp til utstiktspunktene for å nyte skuet, eller ta med en potensiell kjæreste til «Ja/Nei» benken.

Så her i skudeneshavn kan en fint bruke både en og to dager av hjemmeferien, gjerne spessielt nå som det er fesival og yrende folkeliv og action hele helga.

 Det var gårdsdagen, så får vi se hva vi får oppleve og utforske idag, hvilke planer har du for dagen idag?

#skudeneshavn #visitkarmøy #månestein #båtfestival #seilskuteby #visitnorge #sydentemperatus #sommer #hjemmeferie #mammablogg #mamma #mammalivet #hverdag

(Visited 6 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)