Skrevet av Liv Judit @ 03.07.2015. 2 kommentarer

«innlegget inneholder annonse lenker

I går fikk jeg en herlig pakke i posten, nemlig glossybox. Denne esken er designet i samarbeid med Carolina Gynning. Carolina er en annerkjent kunstnerinne, kjendis og stilikon. Denne glossyboksen er prydet med Ibiza Queen som i følge Carolina skal formidle en følelse av Ibiza, luksus og skjønnhet. Skjønnheten begynner på innsiden. Det er budskapet hun vil vise oss gjennom esken. Skjønnhet innenfra skaper et vakkert ytre.

Så produktene så kom i denne esken barer preg av å være inspirert av eskens design og fra Carolina selv. Nemlig Carolinas fargesterke og glossy personlighet.

Produktene som kom i esken var da disse:

  1. Sebastian professionas re-shaper ? deformerbar og fuktbestandig hårspray som gir håret fantastisk tekstur og medium hold. Den unike formelen gjør at du kan børste ut sprayen og forme om frisøren i opp til 18timer.
  2. Noxidoxi bare serum enhancer ? gi en boost til din sommerhud med det vitaminberikende og fuktighetsgivende serumet. Produktet pleier huden samtidig som den minsker porer, jevner ut hudtonen og virker mot sprednong av frie radikaler.
  3. LULU DK cosmetic tattoos ? summerns must have. Gull tattoveringer fra lulu dk.
  4. Lollipops paris lip balm ? hvem vil ikke ha kyssevennlge lipper? Denne leppomaden har nesten følelsen av en gloss men med nærmere kvaliteter, uten kliss med en deilig duft av vanilje.
  5. Make up store nailpolish ? lekre negler hører til en Ibiza queen. Make upp store neglelakker finnes i mange farge varianter. Sitter godt og er enkle å legge pent.

Jeg ble strålende fornøyd med denne esken og favorittene denne gang var leppomaden fra lollipops paris og re-shaperen fra Sebastian professionals.

 

Om du vil lese mer om Glossybox finner du svar på alt HER

 

Abonnerer du på Glossybox? Hva synes du om denne månedens eske?

 

#glossybox #glossybox_norway  #mammablogg #mamma #skjønnhet #sminke #makeup #hår #sebastianprofessional #noxidoxi #luludk #lollipopsparis #makeupstore #ibizaqueen

(Visited 11 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)