Skrevet av Liv Judit @ 05.07.2015. 1 kommentar

God morgen alle sammen! Har dere hatt en flott helg til nå? Det har vi, strålende sol og vi nyter solstrålene.

Men nå over til noe jeg har gledet meg til å fortelle dere om, i den kommende uken skal jeg gi dere et tips hver dag til plasser en bare må få med seg på Haugalandet som turist eller ikke. Altså plukker vi ut syv ulike ting en kan se og oppleve, noe koster litt andre er gratis.

Her på Haugalandet har vi jo i grunn alt, her kan en ta turen til dyreparken på Torvastad, oppleve vikingtiden på Avaldsnes, besøke en gammel seilskuteby, dra på RIB tur , utfordre høydeskrekken i klatreparken og mye, mye mer.

 

Så nå er det bare å følge med å se hvor vi har tatt turen, jeg gleder meg til å vise dere alt en kan se og oppleve her rundt om og jeg utfordrer flere til å ta en titt på sitt nærområde om det er noe dem ikke har fått med seg.

Følg med å bli inspirert til å oppleve Haugalandet.

 

#visitnorge #visitkarmøy #visithaugalandet #hjemmeferie #mammalivet #mammablogg #sommer2015 #sommer #norgesvakrestestrand #skudeneshavn #viking #utfordring #sommerutfordring #hjemmeferieutfordring

(Visited 29 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)