Skrevet av Liv Judit @ 26.07.2015. 4 kommentarer

God formiddag nå har vi pakket og rigget bilen og vender nesene våre mot Sørlandet. Nå gleder vi oss til å besøke dyreparken i Kristiansand. Vi skal besøke Julius, Kaptein Sabeltann og selvsagt årets nyhet Morten Skogmus i hakkebakkeskogen.

 

Som sagt er vi en liten gjeng som reiser, vi reiser nemlig sammen med mine foreldre og to av mine småsøsken, så her er vi spredt i alder fra 9mnd til 50+ år så her gleder noen seg til å besøke dyra i nordisk villmark, besøke tigerungene som ble født på 17.mai, besøke heksas hus i kaptein sabeltanns verden og ikke minst se litt på utsikten til Tobias i tårnet. Som dere forstår har dyreparken noe som interesserer oss alle så nå er det bare å satse på at alle blir like fornøyde og at forhåpningene blir innfridd.

Vi skrives senere, jeg har en ide jeg vil fortelle dere om!

 

#sørlandet #kristiansanddyrepark #dyreparken #kristiansand #mammablogg #mamma #mammalivet

(Visited 33 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)