Skrevet av Liv Judit @ 30.07.2015. 4 kommentarer

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en strålende uke så langt! Jeg er jo som dere vet på roadtrip I Norge med min familie så jeg skulle jo etter planen delt masse spennende med dere fra både dyreparken I kristiansand, Vitenfabrikken I Sandnes  og selvsagt fra allsang på grensen

Men uten Internett blir det ikke mye å skryte av men jeg lover å komme sterkt tilbake med filmer, bilder og morsomme historier fra det ene og det andre

Akkurat nå blogger jeg via mobile på vei til charlottenberg for litt Harry handel på grensa Før turen går hjemover. Jonas er jo verdens snilleste gutt som er blid og fornøyd på tur selv om det blir en del kjøring men vi har med oss bøker og leker og stopper I grunn når han våkner og leker litt så kjøret vi når han sover søt I stolen sin

Nei vi får skrives mer når vi finner en camping som faktisk har et velfungerende Internett.  Er neimen ikke lett?

Skrives senere kjære dere!

(Visited 40 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)