Skrevet av Liv Judit @ 14.10.2015. 3 kommentarer

Om ti dager er jeg mamma til en liten gutt på 1år, ingen baby lenger men en liten gutt. Det er skummelt hvor fort tiden går. Dette året har sust av gårde mens jeg husker det som det var i går vi ringte til føden o sa at riene var komt og vi fikk beskjed om å komme opp med en gang siden Jonas da lå på tvers. Så sitter jeg her nå, ser på han som leker på gulvet, klatrer litt på stolen og smiler til meg med hele ansiktet. En stor gutt er han blitt og mamma`en er så utrolig stolt over han.

Jeg er alt godt i gang med planleggingen med første bursdagen til Jonas og har faktisk sydd både bursdagskrone og sløyfe som jeg skal vise dere senere men akkurat nå tenkte jeg å dele litt inspirasjon til 1årsdagen. Vi eller jeg rettere sagt har bestemt oss for fargen kongeblå, en nydelig blåfarge som skal være ?tema?.

Her er et lite knippe av inspirasjonen jeg har samlet for å gi meg en ide over hva jeg kan lage:

 Jeg vet nok at flertallet av mamma`er ikke legger så mye tid i planleggingen til en 1årsdag men jeg synes slik er så gøy at jeg mer enn gjerne sitter å klipper og limer sene kvelder. Selv om jeg vet at mini bryr seg null og niks om små melkekartonger med snoperier eller girlander eller ja hva som helst. For for mini er nok det viktigste kos og masse oppmerksomhet så for han er det nok akkurat det samme hva vi gjør og lager til bare vi har nok av tid til han som er det aller viktigste!

Hvor mye la du ned i bursdagsplanlegging og feiring?

 

#1årsdag #bursdag #planlegging #inspirasjon #bursdagskrone #Hjemmelaget

#babygutt #bursdagsbarn #mammalivet #mammablogg #hverdag

(Visited 20 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)