Skrevet av Liv Judit @ 13.10.2015. 2 kommentarer

Hei og hopp og god morgen, eller morgen er det jo i hvert fall og vi er jo alltid glad i en ny start. Heheh, det var neimen ikke en positiv begynnelse så vi må nok starte med å fortelle hva som ligger bak.

Jonas er nemlig midt i et utviklingssprang så her er det nå blitt lite søvn det siste ¾ nettene men det er ikke så gale vi vetjo at det går over må bare gi det tid. Nå som jeg skriver det ned til dere tenker jeg på hvor utrolig heldige vi er med Jonas, vi sutrer over et par netter med nattavåk som i grunn ikke er noe stort om du tenker deg om, vi har jo sovet nærmest normalt fra han var nyfødt på natten så dette må vi bare bite oss i og være takknemlige for hvor lett vi slipper unna. Bare tenk på dem som har små som blir plaget med mye magevondt eller annet. Nei huff, vi skal være glad for at vi kan være her å oppleve våre små og ta med oss det vi kan. Og når sant skal sies har vi en solstråle på dagen selv om han kun får en lur om dagen nå.

Haha, det ble en liten skjenne preke til meg selv det for å starte dagen med en mer positiv innstilling.

Nå skal jeg nyte resten av formiddagen min med Gullgutten min før jobb og plikter kaller.

 

Hvilke planer har dere for dagen i dag?

 

#utviklingssprang #nattevåk #litesøvn #mamma #mammalivet #mammahverdag #mammablogg #baby #oktoberbarn #utvikling #skjennepreken

(Visited 24 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)