Skrevet av Liv Judit @ 22.10.2015. 8 kommentarer

Heisan og god ettermiddag alle sammen! Dagen idag har gått til liste skriving og planlegging. For til helgen feirer vi Jonas sin 1års dag med fest både lørdag og søndag og på mandag kommer trilletreff gjengen på besøk.

Tenke seg til at det er godt et helt.år siden vi gikk og ventet på rier og fødsel.

Så nå det å handle inn å bake kaker som gjenstår. Pynten er kjøpt inn og noe er lagt ferdig og jeg gleder meg til å vise dere alt. Så I helgen vil dere nok bli bombandert med bilder fra 1års dagen vi feirer her I hus.

Hva har dere gjort idag og hvilke planer har dere for helgen?

#mammablogg #hverdag #hverdagsglimt #mammalivet #babyboy #babygutt #oktoberbaby #oktoberbarn #oktobermamma #oktoberskatt #mammablogg #mamma #mammalivet #baby #barn #familie #hverdag #autumn #fall #bursdagsfeiring #1årsdag

(Visited 25 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)