Skrevet av Liv Judit @ 23.10.2015. 3 kommentarer

For nøyaktig et år siden gikk jeg i gangene på sykehuset med rier hvert femte minutt men allikevel fikk jeg ikke rom og måtte vente i gangene da de på sykehuset mente at siden jeg var i så god form kunne jeg fint vente der.

 

Rart med det men jeg godtok det jeg fikk beskjed om der oppe selv med rier var jeg høflig og hjelpsom så jeg må være veldig godt opplært hjemmefra. Selv om jeg hadde rier hvert femte minutt er det nesten et døgn til Jonas velger å møte denne verden så et årsdagen er ikke før i morgen, den 24.10 på selveste FN dagen.

 

God morgen forresten alle sammen! Nå har vi pakt ned saker og ting som Jonas vil muligens trenge i løpet av dagen. Han skal nemlig til sin bestemor å kose seg mens jeg skal på jobb i noen timer. Før det er hjem og gjøre siste finish til en helg fult opp av barneselskaper for Jonas han skal feires i 3dager til ende.

 

Hvilke planer har dere for dagen i dag?

 

#1årsdag #fødsel #barsel #mammablogg #fødselsdag #babygutt #mammalivet #mamma #familie #gutt #barn

(Visited 30 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)