Skrevet av Liv Judit @ 29.10.2015. 1 kommentar

Hei og god formiddag alle sammen, akkurat nå befinner jeg meg nok på jobb men jeg har skrevet et lite innlegg til dere på forhånd.

For en stund siden fikk vi en pakke i posten fra Jollyroom med noen nye leker til Jonas. Her befant blant annet en hel bøtte med treklosser fra Woodlii. Du kan tru disse ble tatt godt imot av en liten nysgjerrig kar. Disse kan smakes på, settes opp på hverandre og rases ned igjen. Helt supert. Men favoritten med disse er å ta dem ut av esken og oppi igjen.

Mammaen her i hus er jo superfornøyd med at disse kommer i så mange fargesterke farger og former at her er det kun fantasien setter grenser for hva du kan bygge! Et klassisk byggesett som inspirer barnet samt utvikler romforståelse, form- og fargegjenkjennelse og gir mulighet til mange timers spennende lek.

Og selv om mammaen her i hus synes det er gøy å bygge hus og slott med byggeklosser har hun en liten ramp så synes det er utrolig moro å rive ned å se mammaens reaksjon på det han har gjort.

Woodlii treklosser kommer i en rundboks med 100treklosser i mange farger og former og koster kun 199kr hos Jollyroom akkurat nå.

Så har du begynt å planlegge julegavene er dette en slager til barn fra 1-5år vil jeg tro!

 

#jollyroom #jollyroomno #woodlii #woodliitreklosser #woodliiklosser #byggeklosser #byggesett #leker #barneleker #barnelekerpånett #mammablogg #mammalivet #mammahverdag #mammalivet #mamma #woodenblocks

(Visited 41 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)