Skrevet av Liv Judit @ 30.10.2015. 3 kommentarer

Jeg kom over et supert tips på en dessert/snack en kan lage sammen med barna å kose seg med på halloween eller en annen gang en vil gjøre litt ekstra ut av anledningen. og dette er så enkelt at absolutt alle får det til med en gang. Denne dessertoppskriften passer perfekt på dessertbordet til Halloween. Spesielt barna kommer til å sette pris på denne idéen. Desserten er fargerik, morsom og bare bittelitt skummel.

Det du trenger for å lage desserten er: Mørk sjokolade, Kvikk Lunsj og smågodt og spiselige øyne. (slike får du kjøpt hos festfabrikken)
Smelt den mørke sjokoladen. Spre Kvikk Lunsj-deler, øyne og smågodt oppå den smelta sjokoladen mens den er ennå er flytende og sett alt i kjøleskapet.

La desserten stå der til den stivner. Kutt desserten i deler og server! Tenker du å gi noen en Halloween-gave, kan denne desserten passe veldig godt. Da er det bare å pakke den inn i litt cellofan og knytte på en fin sløyfe!

Tipset fant jeg å på facebook siden til Kreative ideer som jeg anbefaler dere alle å følge!

Vi skrives om litt!

 

#halloween #allehelgen #knaskellerknep #trickortreat #oppskrift #dessert #mamma #mammablogg #mammalivet #hverdag #sjokolade

(Visited 173 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)