Skrevet av Liv Judit @ 31.10.2015. 3 kommentarer

God formiddag alle sammen! Flere som gleder seg over at det er lørdag i dag?

Jeg skal bare noen få timer på jobb i dag før helgen skal nytes til det fulle. Men først er det jobb som kaller, og siden det er halloween i dag deler vi ut godterier til alle som tar turen innom. Litt ekstra er alltid gøy for både små og store!

Senere i dag skal jeg bare kose meg med min lille familie og kanskje vi får besøk av noen små monstre på døra som vil ha noe godt. Jonas fikk Halloween kostyme til bursdagen sin av en onkel så han er i hvert fall klar:

 

Nei jeg får komme meg på jobb så skrives vi senere!

 

#hverdag #syktbbarn #ørebetennelse #mammablogg #mamma #halloween #allehelgen #mammalivet #hverdag #knaskellerknep #byenvarkopervik

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)