Skrevet av Liv Judit @ 24.11.2015. 1 kommentar

Vi har jo tipset dere om plantoys sine produkter flere ganger og vi er jo i overkant begeistret for disse. Nå har vi prøvd flere varianter og alle har falt i smka her i hus. Nå som jonas har blitt så stor har han både telefon og lekebil fra Plantoys og det er ingen tvil om at disse utfordrer han til å være kreativ. Som jeg skrev til dere i går har denne mobiltelefonen blitt vær faste følgesvenn allerede den kan vi nemlig ringe med, skremme mamma med, bite på og skrape på ?glasset? så mamma hyler og skjærer grimaser. Utrolig morsomt for en liten luring.

Bilen til Plantoys sitter helt perfekt i en litenhånd og kan kjære mange mil i løpet av en dag på leketeppet. Her er det både brumming og tuting med vår lille bil som suser avgårde.

Om du som jeg liker at barna være får trygge og gode leker anbefaler jeg deg å sjekke ut PlanToys og du akkurat nå har de en super konkurranse på facebook siden sin HER hvor du kan vinne leker fra dem!

Har minien din prøvd ut noe fra PlanToys?

 

#plantoys #barn #leker #småbarnsforeldre #mamma #mammalivet #treleker #kreativitet #kreativ #mammablogg #julegavetips #familie #familielivet #småbarnsmamma

(Visited 31 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)