Skrevet av Liv Judit @ 03.01.2016. 2 kommentarer

Jada dere hørte riktig, jeg kalt meg selv for en sofagris. Og du verden jeg er veldig glad i sofaen og pleddet mitt jeg. Men jeg vil ha tilbake igjen kondisjonen min som jeg en gang hadde. Jeg har jo astma som gjør sitt for å jobbe imot meg men den blir også bedre av at jeg er i fysisk aktivitet så da får vi sette oss et lite mål og mitt mål for januar 2016 er å klare å være aktiv hver dag i 30min. Ikke all verden men et lite mål for å nå mitt ønske om en mer trent og fysisk sterk kropp.

Jeg hev meg rundt når jeg så det var en personlig trener på facebook skulle ukentlig dele treningsprogram og tenkte dette er nok noe for meg. For jeg har ikke tenkt å bli støttemedlem på trennissenteret for der går jeg jo ikke om jeg blir betalt for å gå. Men å trene hjemme i stua med Jonas som heia gjeng det skal jeg få til.

 

Første ukens treningsprogram er ute på bloggen til hellepersen.no og ser slik ut for meg som er utrent:

 

 

UTRENT: (du er ikke er vant til trening eller å gå tur).

 

ØKT 1.

30 minutter rask gange hvor du får opp pulsen og blir litt andpusten og svett.

 

ØKT 2.

30 minutter rask gange hvor du får opp pulsen og blir litt andpusten og svett.

 

ØKT 3.

30 minutter rask gange hvor du får opp pulsen og blir litt andpusten og svett.

 

Dette er hva jeg skal gjøre i den kommende uken. Husk at første uken skal være en rolig. Treningene kan gjennomføres hjemme eller på treningssenter.

 

Jeg skal trilleturer med Jonas i vognen og dagene uten om disse 3 øktene skal brukes til trilletreff turer, altså i et mer rolig tempo men kroppen får beveget seg.

 

Blir spennende å se hvordan dette skal gå fremover men jeg stiller med godt mot og håper mange blir med, jo flere jo bedre ikke sant?

 

Har du noen lange eller kortsiktige mål for 2016?

 

#2016 #januar #mål ##sunnlivsstil #mammablogg #nyttår #mammalivet #treningmedbarnevogn #sofagris #mamma #småbarnsliv #familie #mammablogg #komiform #iform #nyttårsløfter #bloggno #hverdagsliv

(Visited 26 times, 1 visits today)

Legg gjerne igjen et spor :)